Als u een hypotheek nodig heeft dan kunt u natuurlijk op internet gaan kijken. Ook kunt u naar uw plaatselijke bank gaan. Voor velen is dit echter niet de oplossing die ze zoeken. Op internet is niet alles te vinden en bij uw eigen bank krijgt u alleen maar informatie over hun eigen product. Daarom kunt u het beste contact opnemen met onze hypotheekadviseur om u voor te laten rekenen en uit te laten leggen wat uw mogelijkheden zijn. Op basis van uw wensen wordt een bijpassend hypotheekadvies op maat gemaakt. Niet alleen door een zeer ruime kennis van hypotheken maar ook door de contacten met de vele geldverstrekkers heeft u gegarandeerd de laagste maandlasten.

Niet alleen zijn de vele verschillende rentevormen en rentevastperiodes voor u van belang maar ook welke aflossingsvorm u wenst.

De verschillende aflossingsvormen waar u uit kunt kiezen zijn:
• Aflossingsvrije hypotheek;
• Spaarhypotheek;
• Beleggingshypotheek;
• Annuïteiten hypotheek;
• Lineaire hypotheek.

Als u starter op de wonigmarkt bent kunt u alleen kiezen uit annuïtaire en lineaire aflossing om nog renteaftrek te ontvangen. Dit is per 1 januari 2013 ingegaan. Mocht u willen oversluiten en/of een andere woning kopen dan mag u uw bestaande aflossingsvormen gewoon meenemen. Wilt u meer lenen dan uw huidige hoofdsom dan zal dit extra bedrag annuïtair of lineair afgelost moeten worden.

Behalve een hypotheek voor een nieuw gekochte woning kunnen wij natuurlijk ook uw huidige hypotheek bekijken of het gunstig voor u is om deze over te laten sluiten.

ERWIN HOLTHAUSEN

ERWIN HOLTHAUSEN

Erkend hypotheekadviseur

Tel: 06 16 67 39 86,E-mail: info@hypotheekadviesbronckhorst.nl